Landelijke Professionaliseringsdag

11 maart 2017

Landelijke Professionaliseringsdag

Op zaterdag 11 maart vindt de volgende landelijke professionaliseringsdag van Gehrels Muziekeducatie plaats. Leonie en Jeroen Hack verzorgen een workshop getiteld: Succesvol ondernemen binnen muziekeducatie.

 

Succesvol ondernemen binnen muziekeducatie

Ondernemen is een hele klus! Zeker in de muziekeducatie waarin je passie, plezier en werk combineert. In een beroepsgroep waarin steeds meer docenten als zelfstandige aan de slag gaan komen tal van obstakels en problemen bovendrijven. Inschrijven bij de KvK kan iedereen, maar ondernemen zelf is een hele kunst. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat jouw onderneming op de kaart staat? Hoe speel je in op de markt binnen jouw regio? Hoe onderhandel je met scholen? Wat is daarin een reële uitgangspositie? Met wie werk je samen? Hoe presenteer je jezelf? Dat zoek je uit tijdens deze workshop.

 

Inleiders:

Leonie en Jeroen Hack (MuziSens Muziekeducatie)

MuziSens Muziekeducatie bestaat uit Leonie van Kelle en Jeroen Hack met daarnaast een team van gepassioneerde muziekdocenten. Na Docent Muziek afgerond te hebben op Codarts, zijn zij hun onderneming gestart in de regio West-Brabant. Inmiddels zijn zij op tal van scholen actief met structurele muzieklessen, coachen van leerkrachten, vormgeven van muziekprogramma's, workshops en projecten, buitenschoolse muzieklessen, muziek in peutergroepen en AMV.

 

 

Meld je aan! Klik hier voor het programma en het aanmelden voor deze dag.


Nieuws

Heb jij je al aangemeld voor de landelijke professionaliseringsdag?

11-02-2020

Op zaterdag 28 maart organiseert Gehrels Muziekeducatie in samenwerking met de KCZB...

Lees meer

In koor .... Natuurlijk

24-01-2020

Op zaterdag 28 maart organiseert Gehrels Muziekeducatie in samenwerking met de KCZB...

Lees meer
Archief