Meer Muziek in de Klas Workshops

Meer Muziek in de Klas Workshops

Ben jij groepsleerkracht, vakspecialist muziek of vakleerkracht muziek en wil jij je verder professionaliseren in het geven van muziekonderwijs op de basisschool? Kom dan naar een van onze verdiepende en verbredende Méér Muziek in de Klas workshops+ die we in samenwerking met de conservatoria, Gehrels Muziekeducatie en philharmonie zuidnederland organiseren. De dagen bestaan uit verschillende workshops voor onder-, midden- en bovenbouw en een informatiemarkt. Ze zijn het vervolg op de basisworkshops die we in het voorjaar aanbieden op de pabo’s (voorheen Music University Days).


Voor groepsleerkrachten 
Deze workshops+ zijn geschikt voor leerkrachten die al een voorjaarsworkshop hebben gevolgd of al (enige) ervaring hebben in het geven van muziekonderwijs. Tijdens deze middagen kun je een verdiepende en verbredende stap zetten, die tegelijkertijd nog steeds laagdrempelig is. 

 

Voor vakleerkrachten en vakspecialisten muziek
Vakleerkrachten en vakspecialisten muziek kunnen op de workshop+dagen terecht voor bijscholingsworkshops met verschillende onderwerpen. Ook behandelen we hoe je muziekonderwijs kunt verankeren door samen te werken met regionale partijen, en hoe je je leerkrachtenteam enthousiasmeert. 

Stel je eigen programma samen

Je kunt op de dag zelf je eigen programma samenstellen: leer nieuwe werkvormen kennen, leer schoolinstrumenten toepassen in muzieklessen, ontdek hoe je muziek een nog stevigere plek geeft in jouw school en nog veel meer. In de pauzes bezoek je de informatiemarkt, waarop je onder andere muziekinstrumenten en lesmethoden kunt uitproberen. 

Data en locaties 

Hieronder vind je de data en locaties. Klik erop voor de exacte tijden, het programma en om je in te schijven. Tickets voor de workshopdagen kosten € 27,50.  

 
De Méér Muziek in de Klas workshops+ worden mede mogelijk gemaakt door:

De Nederlandse conservatoria
Gehrels Muziekeducatie
Adams en Adams Kids
Eastman i.s.m. Dal Segno
Tutti Timbri
Choroi
Ableton
Dato
Muziek in School
Muziek en Meer digitaal
Leskwartier
Aslan
123Zing
Metropole op School
Eigenwijs digitaal
Deloitte Impact Foundation
Méér Muziek in de Klas


Nieuws

Aansluiting bij Creatieve Coalitie

10-06-2020

In mei heeft Gehrels Muziekeducatie zich aangesloten bij de Creatieve Coalitie.

Lees meer

Landelijke Professionaliseringsdag

04-06-2020

Op zaterdag 19 september organiseert Gehrels Muziekeducatie in samenwerking met de...

Lees meer
Archief