Heb jij je al aangemeld voor de landelijke professionaliseringsdag?

Zaterdag 9 maart 2019

Kom op 9 maart naar de Marnix Academie in Utrecht en volg een van de vele workshops!

 

Bijvoorbeeld: ICT, Technologie & Muziekonderwijs; Waarom en hoe dan?

In deze workshop gaan we bezig met de rol die ICT en Technologie in het muziekonderwijs kan vervullen. We verkennen verschillende technologische middelen die gebruikt kunnen worden binnen een klassensituatie, maar ook middelen die je kan gebruiken om je eigen vaardigheden te vergroten. Verder zullen we het gebruik van technologie kritisch tegen het licht houden, zodat we scherper zicht krijgen op de mogelijkheden en valkuilen. Ook zal er ruimte zijn voor het delen van good-practices en ervaringen. 

 

Mocht je een app/digitale tool/etc. met veel plezier en/of succes gebruikt, laat het vooral weten zodat we hier gezamenlijk mee aan de slag kunnen (mail naar: lars.devreugd@iselinge.nl).

 

Inleider: Lars de Vreugd 

Lars de Vreugd is 29 jaar en afkomstig uit Zwolle. Op ArtEZ Zwolle rondde hij eerst de Opleiding Docent Muziek af, waarna hij aan dezelfde hogeschool Basgitaar, Jazz & Pop, studeerde. Momenteel studeert hij deeltijd Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Naast deze studie is Lars (met veel plezier) Opleidingsdocent Muziek aan Iselinge Hogeschool (Pabo) te Doetinchem. De opkomst en ontwikkeling van technologie en ICT in onze leefwereld vindt hij erg interessant, ook de (mogelijke) toegevoegde waarde aan een leerproces door de interactie tussen mens en machine.

 

Kijk op www.gehrelsonline.nl voor het programma en meld je direct aan voor deze inspirerende dag!


Nieuws

Meer Muziek in de Klas Workshops

06-10-2019

Ben jij groepsleerkracht, vakspecialist muziek of vakleerkracht muziek en wil jij...

Lees meer

Het Jonge Kind Centraal

06-10-2019

Op zaterdag 9 november organiseert Gehrels Muziekeducatie een landelijke professionaliseringsdag....

Lees meer
Archief