Heeft u zich al aangemeld voor 9 maart?

Landelijke professionaliseringsdag

Heeft u zich al aangemeld voor 9 maart?

Kijk op de homepage voor het programma en meld u direct aan.

 

Volg 2 van de vele workshops, bijvoorbeeld:

 

 

Kennismakingsworkshop 123ZING
Tijdens deze energieke kennismakingsworkshop ervaar je hoe je met behulp van de 123ZING Muziekmethode op een leuke én gemakkelijke manier kunt werken aan meer muziek voor groep 1 t/m 8. Je krijgt een demonstratie van de 123ZING digitale lesomgeving vol liedjes en lesmateriaal compleet met doorlopende leerlijn volgens de SLO leerlijn muziek. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van ritme-instrumenten en boomwhackers. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen binnen de methode en de vraag hoe je als vakspecialist een verbinding kunt leggen tussen 123ZING en je eigen muzieklessen.
Workshopleider:
Sebastian van Zuijlen
1971 – Oprichter, artistiek leider 123ZING, zangcoach, trainer, componist, arrangeur, producer, dirigent, gitarist en pianist.
Na de HAVO voor Muziek en Dans studeerde Sebastian Schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium, tegenwoordig Codarts. In 1999 keerde hij er terug, nu als docent muziektheorie aan de Codarts Popacademy. Hij gaf tevens musical zangles aan kinderen van 7-12 jaar aan de theaterschool Spijkenisse en is daarnaast al 25 jaar toegewijd dirigent/arrangeur van popkoor L!VE uit Lopik en sinds 3 jaar dirigent van popkoor Oudewater. Sinds 2006 tot heden arrangeert en produceert hij meerstemmige popkoorarrangementen.
Vanuit de 123ZING studio ontwikkelt Sebastian als (mede-)componist en producer 123ZING liedjes en het digitale lesmateriaal voor de 123ZING digitale lesomgeving. Ook verzorgt hij meerdere leerkrachttrainingen per week op vele scholen in Nederland om het enthousiasme van muziek en de 123ZING methode over te brengen.
Naast het lesgeven blijft het zelf spelen altijd belangrijk. Met diverse bands als: Hasjee Royaal, de Guus Meeuwis band en de Hermes House Band International deed hij optredens in binnen- en buitenland. Momenteel speelt hij gitaar en zingt hij in het countrytrio Boots & Belly.
Sinds 2016 runt Sebastian samen met zijn vrouw Loes de Vos het Muziekhuis Oudewater. In het Muziekhuis is naast het kantoor en de studio van 123ZING ook een muziekschool gevestigd. Sebastian heeft hier de artistieke leiding.

Nieuws

1 miljoen voor muziekonderwijs op basisscholen

16-07-2019

Minister OCW stelt in 2019/2020 een miljoen beschikbaar voor duurzaam muziekonderwijs...

Lees meer

Gehrels Muziekeducatie zoekt bestuursleden

16-07-2019

Vind jij dat ieder kind recht heeft op goed muziekonderwijs?

Lees meer
Archief